KLASSIEKE BEHANDELING

Kom jij hier voor een klassieke behandeling? Klik dan gelijk op de knop 'Klassiek' om naar alle behandelingen te gaan!

MESOPEEL BEHANDELING

Kom jij hier voor een Mesopeel behandeling? Klik dan gelijk op de knop 'Mesopeel' om naar alle behandelingen te gaan!

ALGEN BEHANDELING

Kom jij hier voor een biologische algen behandeling? Klik dan gelijk op de knop 'Algen behandeling' om naar alle behandelingen te gaan!

BINDWEEFSEL MASSAGE

Kom jij hier voor een Bindweefsel massage? Klik dan gelijk op de knop 'Bindweefsel' om naar alle behandelingen te gaan!

Klassieke behandelingen

Let op! Je kan upgraden met de upgrades. Bekijk de upgrades hier:

Bewust of onbewust op de dagen dat onze huid straalt.. Stralen we zelf nét nog iets meer. Ik Skin Perfection en Mesoestetics gaan door waar andere merken stoppen. Huidverbetering met fantastische resultaten en minimale irritatie.

Tamara van der Lee

Fruitzuur behandelingen

Welke is geschikt voor jou?

PUMPKIN IK SKIN PEEL
GEZICHTSBEHANDELING

Enzymatische peelings hebben van nature een eiwitsplitsende werking op de huid. Als ze op de huid worden aangebracht, verweken ze alleen de oppervlakkig loszittende huidschilfers. Het huidoppervlak wordt gepolijst zonder te schuren. De pompoenenzymen werken stimulerend op het celvernieuwingsproces, verfijnt poriën en verminderd het risico op littekens. Het bevat een hoge dosering antioxidanten. Salix Alba BHA werkt antibacterieel op de twee bacteriën die acne veroorzaken, het dringt dus door tot in de poriën. 

Dit Peel System is onderscheidend doordat de huid niet onnodig wordt beschadigd. De intensiviteit wordt volledig afgestemd op de wensen van de huid. Het Peel System is hierdoor heel toegankelijk en in te zetten bij verschillende indicaties, zelfs bij de gevoelige huid.

MESOESTETICS PEELING SYSTEEM  BEHANDELING


Met een chemische peeling zorgen we voor het verwijderen van de dode huidcellen en stimuleren we intensief de celvernieuwing. Dit zal steviger zijn dan bij de enzymatische peel. Hierdoor kun je met de specifieke peeling soorten dieper werken op bepaalde huidindicaties zoals pigmentatie, acne, grove huidstructuur, fijne lijntjes en rimpels. Dit merk heeft een hoogontwikkeld gamma aan medische peelings. Ze hebben o.a. Melkzuur, salicylzuur, glycolzuur, melanostop tran3x en jessner peel.

Deze peeling wordt medisch geacht, wat haar onderscheidt van alle andere peelings. De mesopeels gaan namelijk tot in de lederhuid waar andere peelings slechts de hoornlaag bereiken. De mesopeels zijn gespecialiseerd in: anti-ageing, pigmentatie, acne, couperose, Rosacea en littekens. Tijdens de behandeling wordt advies gegeven en de juiste peeling voor jouw huid gekozen.


Biopeeling behandelingen

Wat is biopeeling?

De bio peeling behandeling van DÉCAAR  is een krachtige natuurlijke behandeling op basis van algen en kruiden. Deze behandeling is zeer effectief, biologisch en 100% veilig. In tegenstelling tot andere soorten peelings werkt de bio peeling van binnen naar buiten. Dit komt doordat algen en kruiden van de bio peeling de huid doordringen, vervolgens gaan deze stoffen naar de levende onderste huidlagen om de huid aan te zetten tot vernieuwing. Normaal gesproken vernieuwt een huid zich in 28-30 dagen. De bio peeling zorgt ervoor dat dit proces versnelt wordt naar 10 dagen!

Wil je de bio peeling versterken?

Boek er dan een upgrade fruitzuur bij. Dit maakt de behandeling nog een stuk intensiever.  
Ik raadt dit alleen aan als je de algen behandeling al een keer vaker gedaan hebt.

Bindweefsel behandelingen

Waarom een bindweefsel behandeling?

Verliest jouw huid zijn stevigheid en glans? Zie jij in de spiegel dat er rimpeltjes en kraaienpootjes zichtbaar worden? Gelukkig kun je daar iets aan doen. Hoe? Met bindweefselmassage. Bij een bindweefselmassage werk ik op de dieper gelegen bindweefsellaag. Deze vorm van masseren is stevig en bevat onder meer roltechnieken. Bindweefselmassage is een prachtige en natuurlijke anti-aging behandeling die je huidconditie verbetert. Je huid wordt strakker en steviger en krijgt ook nog eens een gezonde glow!

Upgrade bij een behandeling

Bij een behandeling te boeken of los

Epileren of harsen wenkbrauwen,bovenlip en/of kin. Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxed met de mooiste hars op basis van natuurlijke ingrediënten die zijn aangevuld met aromatische oliën. Waxing met Lycon levert een super resultaat! De wax is super elastisch en hecht makkelijk aan zeer korte haren voor een glad en lang resultaat. De zijde zachte hars biedt voedende en verzorgende voordelen voor een comfortabele behandeling en geeft de huid een glad en zacht gevoel.

Wil je voor een langere tijd geen omkijken hebben naar je wenkbrauwen of wimpers? Dan is verven een uitstekend idee. De verf legt een laagje om de haren, waardoor ze meteen voller lijken. Vooral de uiteinden van de wenkbrauwen zijn vaak dunner, waardoor je ze bijna niet ziet. Bij de wimpers kan hét verschil maken, zodat je ogen meer spreken. Ook heel handig als je in de ochtend weinig tijd hebt voor je make-up of als je gevoelige ogen hebt die veel tranen.

Lash lift:

Een Elleebana wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder extensions aan te brengen. Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! De wimpers worden gelift d.m.v. siliconen rods. Hierdoor kan elk wimper haartje behandeld worden en word een wimperkrultang overbodig. Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. De Elleebana Wimperlift door middel van siliconen rods is niet schadelijk voor je eigen wimpers.

Geschikt voor alle wimpers De Elleebana wimperlift is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!