ONLINE HUIDCOACHING
'Een probleem begint altijd aan de binnenkant en uit zich naar buiten. Je huid vertelt je eigenlijk een verhaal. Luister ernaar, zo simpel kan het zijn.''

Dit is iets wat in onze maatschappij ontbreekt. Alles moet overhaast in hoog tempo. En er is zo’n lading troep te koop op het internet, waardoor we soms door de bomen het bos niet meer zien. We proberen alles vanaf de buitenkant te behandelen, terwijl de kern van het probleem juist aan de binnenkant te vinden is. Dit is een kwestie van tijd nemen en de juiste kennis ontvangen. In de medische wereld word je van het kastje naar de muur gestuurd en tijde huisarts sta je tegenwoordig met 5 minuten weer buiten.

En wat gebeurt er? Een huidprobleem wordt geaccepteerd! Terwijl deze disbalans vaak voorkomt uit een verkeerde leefstijl, een disbalans in de hormonen, verkeerd voedingspatroon of verkeerde huidproducten.

Maar hoe moet je dit weten? Welke kennis klopt er en welke niet?

Ik help je heel graag verder! Met een goed gesprek, de juiste kennis en goede vragen kan ik jou al helpen. Ik neem je graag aan de hand mee op zoek naar de kern van jouw huidprobleem. Na een huidcoach gesprek hebben we samen de helft al bereikt. Beloofd! 

Geef mij 5 minuten van jouw kostbare tijd en ik geef jouw een eerlijk huidadvies!