Maak kennis met mij

Toen ik in 2015 startte als schoonheidsspecialist, had ik zelf ook acne. Voor die tijd lukte het geen enkele specialist om mij van mijn huidproblemen te verlossen. Dit was super frustrerend. Hierdoor ben ik zelf begonnen met een grote zoektocht naar het antwoord. 

Na het behalen van mijn schoonheidsspecialiste diploma heb ik vervolgens talloze cursussen, trainingen en webinars gevolgd om me te specialiseren in allerlei huidproblemen.

”Huidproblemen zoals acne. dofheid en pigmentatie kunnen je dan ook onzeker maken. Ik weet er zelf alles van.”

Voel de passie in mijn handen

Daarnaast ben ik me gaan specialiseren als voedingsdeskundige omdat ik er steeds meer achter ben gekomen dat je zonder gezond lichaam geen gezonde huid krijgt. Dit alles heeft er toe geleid dat ik mezelf en ondertussen veel andere klanten van hun huidprobleem verlost hebt! Deze visie is in 2022 zelfs verzegeld met een beautyaward! Een enorme kroon op mijn werk.

Dit zei de jury over mij: Deze newcomer is vanaf de start van haar salon meteen gaan kijken hoe ze haar onderscheidend vermogen kan inzetten. Een duidelijke nieuwe generatie professional. Ze verliest haar doelstelling niet uit het oog: regio Schagen kan By Tamaar gaan aanschouwen als dé plaats waarbij je huidproblemen kan oplossen. Een echte specialist met groeipotentie! 

Ik houd van mij werk! Maar het grootste plezier heb ik als ik mijn klanten kan helpen om geweldige resultaten te behalen. Laten we ontdekken wat ik voor jou kan doen!

Zie ik jou binnenkort in mijn schoonheidssalon in Schagen?

”Bewust of onbewust, op de dagen dat onze huid straalt, stralen we zelf nog iets meer”